Vissza /

A Viszkis - teaser előzetes 12E



Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…

Egy izgalmas élet látványos, vad üldözésekkel, akciójelentekkel teli története – úgy, ahogy csak az immár legendás Kontroll és a Predators – Ragadozók rendezője, Antal Nimród tudja elmesélni.

Főszereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Klem Viktor, Gazsó György Operatőr: Szatmári Péter - Zene: Yonderboi - Látvány: Hujber Balázs
Vágó: Kovács Zoltán - Producer: Hutlassa Tamás
Írta és rendezte: Antal Nimród
Mozibemutató: 2017. november 23.
Színes magyar akciófilm
Játékidő: kb. 126 perc
Gyártó: Film Force Team
Korhatár: 12E
https://www.facebook.com/aviszkisrablo

Kategória: Thriller

A film hossza: 00:00:53 (Ha most elindítod a lejászást, 10:32 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 22.448 alkalommal

Feltöltve: 2017-08-22 07:51:00 (6 éve)


Hasonló Thriller