Vissza /

Igaz vagy hamis: Paranormális akták / 6. Kísértet a temetőben, megcsonkított marhák TELJES, 360pBen Hansen, volt FBI ügynök, világéletében rajongott a természetfeletti jelenségekért. Miután búcsút mond híres munkahelyének, egy fiatal és elszánt csapat élére áll. Arra vállalkoznak, hogy a legfrissebb, legfurcsább képeket kielemezzék, és eldöntsék, szükséges-e további nyomozás. Szemcsés videók kelnek életre a csapat minden részletre kiterjedő kutatása során, miközben megpróbálják rekonstruálni a jelenséget.
A nyomozások során felkeresik a szemtanúkat, kísérleteket folytatnak, melyek során a legmodernebb high tech nyomozási eszközöket alkalmazzák, mintákat vesznek, majd eldöntik, hogy az eset csak egy jól kitervelt csalás, amit le kell leplezni, vagy megmagyarázhatatlan paranormális rejtély, ami akár veszélybe is sodorhatja a csapatot. Mindez az Igaz vagy hamis: Paranormális akták makacs nyomozóinak egy átlagos napja.
Ebben az epizódban Ben csapata Indiába megy, hogy megvizsgáljanak egy videót, amelyen egy temető látható és azok a civil katonák szellemei, akiket ott temettek el. Bill csapata megpróbál megfejteni egy rejtélyt Coloradóban, ahol egy ismeretlen állat, más állatokat csonkít meg.

Kategória: Dokumentumfilmek

A film hossza: 00:41:26 (Ha most elindítod a lejászást, 01:01 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 145 alkalommal

Feltöltve: 2022-11-22 17:55:00 (6 hónapja)


Hasonló Dokumentumfilmek