Vissza /

Igaz vagy hamis: Paranormális akták / 2. Éjszakai látogatók/Repülő csészealj TELJES, 360pBen Hansen, volt FBI ügynök, világéletében rajongott a természetfeletti jelenségekért. Miután búcsút mond híres munkahelyének, egy fiatal és elszánt csapat élére áll. Arra vállalkoznak, hogy a legfrissebb, legfurcsább képeket kielemezzék, és eldöntsék, szükséges-e további nyomozás. Szemcsés videók kelnek életre a csapat minden részletre kiterjedő kutatása során, miközben megpróbálják rekonstruálni a jelenséget.
A nyomozások során felkeresik a szemtanúkat, kísérleteket folytatnak, melyek során a legmodernebb high tech nyomozási eszközöket alkalmazzák, mintákat vesznek, majd eldöntik, hogy az eset csak egy jól kitervelt csalás, amit le kell leplezni, vagy megmagyarázhatatlan paranormális rejtély, ami akár veszélybe is sodorhatja a csapatot. Mindez az Igaz vagy hamis: Paranormális akták makacs nyomozóinak egy átlagos napja.
Ebben az epizódban Bill és csapata a Kalifornia állambeli Fresnóba látogat el, ahol egy férfi biztonsági kamerája egy éjjel egy nagyon furcsa lényt filmezett le, amint a kertjében sétált. A csapat másik fele Arizonába megy, ahol egy repülő csészealjat véltek látni.

Kategória: Dokumentumfilmek

A film hossza: 00:42:30 (Ha most elindítod a lejászást, 01:20 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 1 alkalommal

Feltöltve: 2022-11-13 22:51:00 (1 éve)


Hasonló Dokumentumfilmek