Vissza /

A gyilkos kráter titkaiA dokumentumfilm nem saját tulajdon. Szerkesztetlenül töltöttem fel, úgy ahogy hozzámkerült. A videókért nem kapok semmilyen bevételt. A Youtube általános szerződési feltételek szerint jogdíjat állíthat be a videó eredeti tulajdonosa a videókra, aminek a teljes bevételét ő kapja. Az eredeti tulajdonos le is tilthatja a videót, ha úgy rendelkezik, ezért nem a fő csatornámra kerülnek fel ezek a tartalmak. A videókban ezért reklámok szerepelhetnek, amiket nem én ütemezek, és eltávolítani sem tudom azokat.
A feltöltés egyetlen célja, hogy ezek a dokumentumfilmek eljusanak azokhoz akik informálodni, kikapcsolodni szeretnének ezen dukumentumfilmek megtekintése közben. Sajnos a magyar TV-csatornák nagyon keveset sugározák ezeket a tartalmakat. Így sok emberhez ezek a tartalmak el sem tudnak jutni máshogy.
Ha szeretnétek keressétek fel a fő csatornámat, amin saját gyártású dinoszauruszos és egyéb prehisztorikus témákkal foglalkozom: https://www.youtube.com/channel/UClKOpU6dOky6fYNRSekMynw

Kategória: Dokumentumfilmek

A film hossza: 00:50:03 (Ha most elindítod a lejászást, 07:34 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 5.783 alkalommal

Feltöltve: 2022-01-28 14:00:00 (1 éve)


Hasonló Dokumentumfilmek