Vissza /

Hooch kutya gyógyulása a Fiskepulver táplálékkiegészítő segítségével.



A FiskePulver® halpor az Atlanti-óceán északi részén 800-1000 méter mélyről halászott, vadon élő fehér húsú halból készül. Magas koncentrációjú állati-táplálékkiegészítő, mely 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz.

A halakat teljes egészében felhasználják, beleértve a csontozatát is – amit egy speciális őrlési technológiával végeznek. Minden gyártási fázis ellenőrzött, így garantálva a méreganyagoktól mentes végterméket. A terméket GMP (ellenőrzött gyártási folyamat) standard szerint állítják elő. Legfőbb alkotóelemei a vitaminok, fehérjék és ásványi anyagok mellett az Omega-3 zsírsavak, amelyeknek a hatását az orvostudomány sokáig legfeljebb házi gyógymód szintjén ismert el – egyre nagyobb és izgalmasabb szerepet kap kedvenceink táplálkozása és egészségének megőrzése terén. A zsíros tengeri halakban gazdagon előforduló értékes Omega-3 zsírsavak, nagymértékben hozzájárulnak a prosztaglandinok illetve a leukotriének (helyi hormon) túltermelésének a korlátozásához.

A halporban található tápanyagok egyediek – nem véletlen számít a világ egyik legtáplálóbb ételének, illetve termékének. 11 vitamint több mint 30 ásványi anyagot, omega-3 zsírsavakat, omega-6 GLA-t és számos nélkülözhetetlen aminosavat (halfehérjét) tartalmaz. A termék garantálja a legfontosabb tápanyagok egészséges és természetes egyensúlyát, ezért nem szükséges 8-10 különböző kiegészítőt adni kedvenceinknek, hanem egy termékben megkaphatják mindazt, amire szükségük van. Cukor és gluténmentes.
Enyhíti az ízületi fájdalmak kórtüneteit (rheumatoid arthritis)
Csökkenti a bőrbetegségek előfordulását
Gyulladáscsökkentő hatás
Stimulálja az immunrendszert
Csökkenti a rák veszélyét
Csökkenti a trigliceridek vérszintjét
Csökkenti a szívinfarktus illetve az agyvérzés veszélyét

Kategória: Dokumentumfilmek

A film hossza: 00:01:52 (Ha most elindítod a lejászást, 10:33 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 21 alkalommal

Feltöltve: 2022-04-22 19:32:00 (1 éve)


Hasonló Dokumentumfilmek