Vissza /

Riddick 2013 Vin Diesel



Teljes Film Magyarul. Filmek. 2021.
Riddick, miután a halálkufár [necromonger] civilizáció uralkodója lett (a Riddick – A sötétség krónikája c. előzményfilmben), rákényszeríti beosztottjait, hogy mutassák meg neki szülőbolygója, a Fúrya hollétét. Ambiciózus parancsnokai, akik szeretnék leváltani őt a trónról, azonban becsapják, egy kietlen, ragadozókkal teli bolygóra szállítják, és orvul megpróbálják megölni, de csak megsebesül. Riddick ottragad a bolygón.
Vérengző fenevadakkal találja szemben magát, amik nem kímélnek meg senkit és semmit, ami él és mozog. Egy óriáskutyaszerű ragadozó faj egy fiatal példányát azonban sikerül megszelídítenie, aki a társa lesz a nélkülözések és veszélyek közepette. Hamar felfedezi, hogy egy másik igen veszélyes vízi élőlény (a filmben nem kap nevet, a forgatókönyvben „iszapdémonnak” nevezik) is él a bolygón, aminek halálos mérgű harapása van. Ez a lény azonban nem merészkedik messzire azoktól a tavaktól és pocsolyáktól, amelyben rejtőzködik, általában a pocsolyák, víztócsák alján rejtőzködve vár a közelébe érő áldozatokra. A lény változatos méretekben található a bolygón az ölebnyitől egészen az óriási, varánusz méretű példányokig.
Vándorlásai során Riddick egy üres raktárállomást talál, ahonnan vészjelzést ad le. Ennek eredményeképp két fejvadászcsapat érkezik a bolygóra, akik már több mint 10 éve el akarják kapni (az évek során a standard vérdíj dupláját tűzték ki Riddick fejére).
#MoziverzumHungary

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 01:53:47 (Ha most elindítod a lejászást, 07:58 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 422 alkalommal

Feltöltve: 2021-03-11 21:13:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan