Vissza /

Audi - Aicon / Koncepcióautó - Bemutató HD



Az Audi Aicon négyajtós kialakításával a négy gyűrűs márka a jövő autonóm Audi-ját mutatja - kormány és pedál nélkül. Tervezési koncepcióként a négyajtós 2 + 2 bátran előreugrik, hogy bemutassa a következő évtizedek külső és belső kialakítását. A technológiai bemutató ötvözi a hajtáslánc, a felfüggesztés, a digitalizálás és a fenntarthatóság újításait. Az Aicon-t is pusztán elektromos üzemre tervezték, és képesnek kell lennie 700 és 800 kilométer közötti távolság megtételére egyetlen töltéssel.

Tervezési tanulmány, technológiai bemutató, mobilitási koncepció: Az Audi Aicon soha nem látott következetességgel használja ki a jövő autonóm luxusszedánjának minden lehetőségét. Tervezési tanulmányként a négyajtós 2 + 2 bátran előreugrik, hogy bemutassa a következő évtizedek külső és belső kialakítását. A technológiai bemutató ötvözi a hajtáslánc, a felfüggesztés, a digitalizálás és a fenntarthatóság újításait.

Mobilitási koncepcióként pedig az Audi Aicon a holnap világát mutatja be, amelyben a háztól házig tartó egyedi szállítás előnyei ötvöződnek az első osztályú légitársaság kabinjának fényűző hangulatával. Kormány vagy pedál nélküli kabin, amely így a modern kommunikációs elektronika minden kényelmét és tökéletes ergonómiáját kínálja - egyszerűen első osztályú.

Csak egy pillantásra van szükség: A robotfunkciós taxival szemben, amely tiszta funkcionalitásra redukálódik, az autonóm Audi Aicon koncepciójármű kihúzza az összes megállót. Jelenlétét nem lehet figyelmen kívül hagyni, külső utalásai pedig a tágas kényelemre tették lehetővé az utasokat és az előkelő műszaki törekvéseket. Az Audi Aicon egy csúcs csúcs a holnap rangos autójában, amely felkelti az igényes vásárlók vágyait.
#AutómániaHungary

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:07:44 (Ha most elindítod a lejászást, 23:01 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 62 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 15:59:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan