Vissza /

BMW i - Vision Future Interaction / Bemutató HD 2021



Ez a BMW i8 koncepció az autóelektronika jövőjét tekintheti meg
A CES koncepció sportosnak tűnik, de a belső terek és az önvezetés jövőjére pillant
Fiúk és lányok, ismerkedjen meg a BMW i Vision Future Interaction céggel. Ez a német cég legfontosabb koncepciója a Las Vegas-i CES elektronikai kiállításon. És igen, nagyon hasonlít egy i8 Spyderre. Minden ajtó nélkül…

Meglehetősen prózaibb neve azonban elárulja azt a fajta technológiát, amely valóban itt látható. A topless nélküli i8 karosszéria csupán otthona az új belsőépítészeti technológiáknak; szexi hely a technika bemutatására, amely közelebb esik a „hasznoshoz”, mint a „elbűvölőhöz”.

Nem mintha ez utóbbi teljesen hiányozna, ész. Vegye figyelembe a műszerfal utas oldalán felfelé ívelő hatalmas képernyőt. Átlósan 21 hüvelyk méretű, és teljes egészében mozdulatokkal vezérelhető, akár a sofőr, akár az utas által. Úgy tűnik, hogy olyan alacsonyan eldugott dologban, mint egy i8 bemutatja az ilyen képernyők rugalmasságát, úgy tűnik, a láthatóság látszólag akadálytalan.

Tartalma rendkívül változó, és célja, hogy az autója és az egyéb elektronikus eszközök, az okostelefon és az óra közötti kapcsolat zökkenőmentes legyen. Ez azt is jelenti, hogy kéz a kézben járjon az autonóm vezetési funkciókkal.

Hívjon például telefonján, és ha autóját önvezető üzemmódba kapcsolja, a hívás Facetime-szerű videóra vált. Váltson vissza a régimódi kézi vezetésre, és a videohívás visszakapcsol az audióra, és más, esetleg zavaró képernyőképernyők korlátozottak lesznek.

A belső tér egészét az autonóm vezetés köré tervezték: hagyja, hogy az autó végezze a munkát, és a kormány visszahúzódjon, hogy több hely legyen, míg az ülések új „társalgó” személyiséget kapnak.

"A cél az, hogy a sofőrök nyugodtan és hatékonyan tudják kihasználni a rendkívül automatizált vezetés által kínált szabadságokat" - mondja a BMW, miközben ragaszkodik ahhoz, hogy minden, ami a BMW jó ​​vezetői autójává tette a múltban, továbbra is így marad, ha továbbra is vezérelni akarja .

Annak sejtése, hogy az autó nem figyelmeztet, ha olyan területen tartózkodik, amely lehetővé teszi az automatizált vezetést. És szemmel fogja tartani az előttünk álló utat, hogy rengeteg idő álljon rendelkezésre arra, hogy figyelmeztesse, ha vissza kell venned az irányítást.

Ha valóban vezetni akar - ne adj ég -, akkor a CES-en egy másik i8 új funkciót mutat be, bár ismernie kell ezt az elmúlt 30 év szinte minden szuperautó-koncepciójából

bmw i8 koncepció,

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:04:03 (Ha most elindítod a lejászást, 03:42 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 17 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 19:36:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan