Vissza /

Audi E-Tron Sportback 2019 Bemutató HD



Az e mobilitás architektúrája: Audi e-tron Sportback koncepció
2019-től gyártva: második elektromos Audi Érzelmes és erőteljes: Audi coupé design
Világító: az e-tron fény kommunikál a környezetével

Tervezési tanulmány és technológiai bemutató, elektromos autó és erőforrás egy kupé formájában: Az Audi sokoldalú koncepcióautót mutat be az Auto Shanghai-nál idén tavasszal. A négyajtós Gran Turismo Audi e-tron Sportback koncepció 320 kW elektromos meghajtással érkezik. A hivatalos idióma ötvözi az Audi klasszikus elemeit egy sor trendmeghatározó részlettel: villamosító architektúrával, következetesen az elektromos hajtás technológiájához és csomagjához igazítva.

Az Audi e-tron Sportback fontos mérföldkövet jelent az Audi számára az elektromos mobilitás felé vezető úton. Rupert Stadler, az AUDI AG igazgatóságának elnöke megerősítette: „Audi e-tronunk 2018-ban indul - versenyképes területén az első elektromos autó, amely alkalmas mindennapi használatra. 500 kilométer (310,7 mérföld) hatótávolsággal és a különleges elektromos vezetési élménnyel ezt a sportos terepjárót a következő évtized kötelező termékévé tesszük. Sarka nyomán, 2019-ben jön az Audi e-tron Sportback szériaváltozata - egy olyan érzelmi kupé verzió, amely már az első pillantásra izgalmasan azonosítható elektromos autónak. "

Tudatosan világos színű belső terében az Audi e-tron Sportback koncepció a funkcionális tisztaság és a reduktív vezérlés keverékét kínálja hivatalos elvként. A központi kijelző alatt, a középkonzolon és az ajtókárpitban található kiterjedt érintésérzékeny képernyők információkat szolgáltatnak, és kölcsönhatásba lépnek a fedélzeti rendszerekkel. A műszerfal vízszintes felületei és a látszólag lebegő középkonzol nyitott perspektíva érzetét kelti a négy különálló ülés utasai számára.

A koncepcióautó világítástechnikája olyan újítás, amely nappal és éjjel egyaránt látható. Elöl és hátul digitálisan vezérelt Matrix LED egységek kiváló fényhozamot produkálnak. A Minuscule Digital Matrix projektorok szó szerint nyomot hagynak az előttünk álló úton, a fényt a környezettel való sokoldalú, dinamikus kommunikációs csatornává változtatják. A négy gyűrűvel rendelkező márka elsőként a világon alkalmazta a teljes LED-es fényszórókat, és jelentős lendületet adott áttörésük felé a Matrix LED-technológiának, a lézervilágításnak és az OLED-technológiának. A sanghaji technológiai tanulmány most számos olyan komplex funkciót mutat be, amelyek új irányba terelik a látást és a környezettel való interakciót.

Az elülső fedél alatt mindkét oldalon keskeny fénysávok - a nappali menetfények - válnak a szem szemévé a vizsgálat arcán. A LED-ek és a mikrotükörrel kirakott felület, valamint a komplex vezérléstechnika kombinációjának köszönhetően nagyszámú animált mozgás és aláírás lehetséges. Az e-tron Sportback indulásakor és az ajtók kinyitásakor a rendszer kapcsolható szegmenseket használ a dinamikus vizuális üdvözlő jelek előállításához.

A nappali menetfények alatt, az Singleframe bal és jobb oldalán két nagy területű fénymező található, amelyek mindegyike körülbelül 250 LED elrendezéséből áll. Rengeteg lehetőséget kínálnak vonzó grafikák vagy specifikus kommunikációs jelek létrehozására, még mozgás közben is.

Meghajtásához az e-tron Sportback olyan konfigurációt használ, amelyet a jövő elektromos Audi modelljeiben is alkalmaznak, teljesen elektromos meghajtással: egy elektromos motor az első tengelyen, kettő a hátsó motoron, mind a négy kerék, átalakítva a nagy teljesítményt kupé quattro-ba tipikus Audi stílusban. A 320 kW teljesítmény - amely növelési módban akár 370 kW-ot is elérhet - megfelelő meghajtási szintet biztosít, a sprint 0–100 km / h (62,1 mph) sebességgel mindössze 4,5 másodperc alatt megtörténik. Az akkumulátor energiatartalma 95 kilowattóra, hatótávolsága meghaladja az 500 kilométert (310,7 mérföld) (NEDC).

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:08:26 (Ha most elindítod a lejászást, 21:26 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 18 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 20:37:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan