Vissza /

Black Panther Teaser Trailer HD



Az akciófilmet Ryan Coogler rendezi, az akciók mellett azonban – remélhetőleg - lesz némi gondolkodnivaló is a filmen, hiszen szóba kerül a gyarmatosítás és a monarchia témaköre. A karaktert - akinek „polgári” neve T’Challa, és egy kitalált afrikai nép, a Wakandák uralkodója - Stan Lee és Jack Kirby 48 éve találta ki, és azóta több saját képregény sorozatot is kapott, és a Bosszúállók csapatának régi tagja.

A trailer azzal kezdődik, hogy Andy Serkins és Martin Freeman Wakandáról beszélgetnek, melyről kiderül, hogy a város tulajdonképpen a legendás Eldorádó: Serkin karakteréről pedig megtudjuk, hogy ő az egyetlen, aki látta a várost, és élve kikerült onnan.

A film első plakátján Boseman, vagyis a Fekete párduc egy trónon ül, a sajtóközlemény szerint pedig "olyan félelmetes konfliktusba kerül, amely veszélyezteti Wakandát és az egész világot”. A narrátor szavai sem sejtetnek túl sok jót: „nem sokára csak hódítók és meghódítottak lesznek”. Majd megjelenik egy felfegyverkezett csoport, és esélyes, hogy invázióra készülnek. A premier 2018 februárjában lesz.

Kategória: Trailerek

A film hossza: 00:01:53 (Ha most elindítod a lejászást, 23:35 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 18.234.944 alkalommal

Feltöltve: 2017-06-10 01:27:00 (6 éve)


Hasonló Trailerek