Vissza /

D, a vámpírvadász - VérszomjD, a vámpírvadász - Vérszomj00:24:26.250
D, a vámpírvadász - Vérszomj00:48:52.500
D, a vámpírvadász - Vérszomj01:13:18.750

D, a vámpírvadász és társai egy lány kiszabadítására indulnak, akit egy vámpír rabolt el az otthonából.
A film egy fantasztikus japán anime film, melynek hangulata egyszerűen bámulatos, a rajzok művésziek, minden tökéletesen ki van dolgozva, és a zenei aláfestés is remekül illeszkedik a történethez.

D, a dunpeal afféle magányos farkas; kóbor lovagként vándorol keresztül a váltakozva középkori, de sokszor magas technikai felkészültséget (néha csak romjaiban) eláruló vidéken, egy távoli jövő, nukleáris katasztrófa utáni Földjén. A környezet egyszerre western-szerű (lovak és hintók, sheriff a hivatalában), tudományos-fantasztikus (űrhajók, mechanikus lovak).

A Nemesség elegáns, de kegyetlen vámpírokból állt, akik rettegésben tartják a világot. Rajtuk kívül még számos különös teremtmény, démon, mutáns, és mechanikus szerkezet teszi ijesztővé ezt a világot. Lassacskán azonban dekadenciájuk magukkal hozza a fajuk hatalmának hanyatlását. 1999-ben nukleáris háború tört ki, és csaknem minden élet elpusztult. Majd különlegesen elszánt és képzett, bérelhető vadászok lépnek színre, hogy felszámolják a természetfeletti fenyegetést.

A vámpírok- elkülönülve mágiával ötvözött technikai tudással építették újra a civilizációt romjaikból, az ő saját elképzelésük szerint.

Története: Meier Link, a vámpír elrabolja Charlotte-ot, a nagyhatalmú, gazdag földesúr ifjú leányát. Az apa felbéri D-t, a titokzatos vámpírvadászt, hogy hozza vissza a lányát- vagy ölje meg, ha már túl késő... Majd közli vele, hogy egy másik, emberekből álló vadászcsapatot is a vámpír után küldött. Kegyetlen verseny indul a vérdíjért és a trófeáért, melyben Charlotte maguknak a halandóknak sem lesz több, mint beszélő kulcs a megígért összeghez: élve, vagy halva.

színes, japán-hongkongi-amerikai animációs film, 103 perc

Kategória: Akciófilmek

A film hossza: 01:37:45 (Ha most elindítod a lejászást, 20:42 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 60.961 alkalommal

Feltöltve: 2012-06-05 23:33:35 (8 éve)


Hasonló Akciófilmek