Vissza /

Lincoln - Navigator / Bemutató HD 2021



Az új Navigator koncepció mégis a legtágasabb, luxus Lincoln SUV,
Csendes luxust hozni több vásárlónak

A Lincoln ma bemutatja a vadonatúj Navigator koncepciót, amely csendes luxust vezet be a teljes méretű terepjárókhoz, és bepillantást enged a márka legismertebb adattáblájába.

"A vadonatúj Navigator Concept megerősíti elkötelezettségünket, hogy minden Lincoln-kliensnek úgynevezett csendes luxust adjunk - elegáns, könnyedén erőteljes és derűs járművek és élmények" - mondta Kumar Galhotra, a Lincoln elnöke. "Ez a fajta csendes luxus megkülönbözteti Lincoln-t. Most megmutatjuk a nagy terepjárók rajongóinak, hogyan léphetjük túl az elvárásaikat anélkül, hogy a leghangosabb kijelentés lenne az úton."

Lincoln 1997-ben feltalálta a nagyméretű luxus SUV-t, és most újratervezi a Navigator alkalmazást a modern ügyfelek számára, akik a jobb teljesítmény, több hely és további finomítás iránt érdeklődnek.

A Lincoln tervezőcsapata luxus vitorlásokból és jachtokból merített ihletet az új koncepció kialakításakor. Ez mindent befolyásolt, a tiszta, modern vonalaktól és a Storm Blue festéktől a külső részen, amely utánozza a tenger és az ég szürkéit és kékjeit, egészen a teakfestékig, az egyedi felszerelésen és a szekrényben található kezelőrendszerig.

Bárhová megy teljesítmény

A Navigator Concept úgy lett kifejlesztve, hogy nyugalmat nyújtson a sofőröknek. 3,5 literes ikerturbós V6-os motorral rendelkezik, amely több mint 400 lóerőt és intelligens új technológiákat szolgáltat, hogy ez a terepjáró még biztosabb lábon álljon a különböző útfelületeken és a változó időjárási körülmények között.

A sofőrök többféle vezetési módot választhatnak a menet és a vezetés javítása, valamint a hangulatuknak leginkább megfelelő vezetési élmény megtalálása érdekében - beleértve a kormányzást, a felfüggesztést és a zajszintet. Mindegyik módot egy megfelelő digitális animáció kíséri a fürtben.

Személyes szentély
A Navigator Concept a névtábla valaha volt legtágasabb belső terét kínálja - ez a legfontosabb igény a nagy terepjárók vásárlói körében - olyan finomítással, amelyet a versenytársak ugranak meg

A bőrbe burkolt belső tér világoskék színű. Hat Lincoln által szabadalmaztatott Tökéletes helyzetű ülés 30 módot állít be az utasok különböző testtípusainak legjobb támogatása érdekében. A vezetőülés például független, kihúzható combtámaszokkal rendelkezik a maximális kényelem érdekében.

Az egyedi ruhásszekrény-kezelő rendszer a vízen töltött napra választott felszerelést tartalmaz, míg a Lincoln Revel audiorendszerét kifejezetten a legmagasabb szintű hang- és képminőség létrehozására hangolták.

Mindehhez a motoros sirályos ajtókon és a kihajtható hangszeres lépcsőkön keresztül juthatunk el. Különleges világítási sorrend fogadja az utasokat minden utazás során - ez a Lincoln sajátossága.

Könnyebb, összekapcsoltabb vezetés az új technológiának köszönhetően
A Navigator Concept tartalmaz Pre-Collision Assist gyalogos észleléssel, amely radar és kamera technológiával szkenneli az előttünk álló utat. Ha ütközésveszélyt észlelnek járművel vagy gyalogossal, a rendszer figyelmeztetést küld a vezetőnek. Ha a vezető nem reagál időben, automatikusan teljes fékerőt tud kifejteni, hogy csökkentse vagy akár kiküszöbölje egyes frontális ütközéseket

Az ütközés előtti asszisztens segíthet a járművezetőknek elkerülni a hátsó végén történő ütközést más járművekkel, bármilyen sebességgel, míg a Gyalogosészlelés segíthet a vezetőnek a gyalogosok elkerülésében alacsonyabb sebességnél. Mindkét rendszer csökkentheti az elõre esõ ütközések súlyosságát, vagy akár megelõzhet bizonyos elõre esõ ütközéseket.

A 360 fokos kamera és a továbbfejlesztett parkolássegítő funkciók leveszik a stresszt a parkolásból, a parkolóból való kilépésből és a manőverezésből. A rendszer zökkenőmentesen integrálja négy kamera nézeteit - olyan felső képet hoz létre, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy a jármű minden táján láthassák.

Útközben egy sávtartó rendszer rezegteti a kormányt, hogy figyelmeztesse a sávjukról eltévelyedett vezetőket, és enyhe kormányzási bemenettel ösztönzi őket arra, hogy visszaforduljanak a sáv közepe felé.

Az utastérben a fejtámla monitorok Wi-Fi-kapcsolatot biztosítanak az utasoknak, lehetővé téve számukra, hogy vezeték nélkül osszák meg a zenét és a személyes eszközökről származó tartalmat.

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:03:39 (Ha most elindítod a lejászást, 17:43 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 25 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 19:13:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan