Vissza /

Nissan Vmotion 2.0 - Bemutató HD



A Nissan Vmotion 2.0 egy izgalmas új koncepció a holnap elfoglalt szakemberei számára
A Nissan új szedán kialakításának bemutatására készült - futurisztikus, dinamikus és kabinközpontúbb
A mai Nissan számos termékén látható „V-motion” elülső kialakítás fejlődését mutatja be
Tippeket ad a „Nissan Intelligent Mobility” jövőjére, ideértve a ProPILOT funkció jövőképét is, amely lehetővé teszi az autonóm vezetést városi utakon és a legújabb HMI-vel való kereszteződésekben.

A Nissan ma bemutatta a Vmotion 2.0 nevű új járművet, amely jelzi a vállalat jövőbeli szedántervezésének irányát és az intelligens mobilitási technológiát. Ötvözi a magas stílusérzetet, az érzelmi dizájnt, a tágasságot, a kényelmet és a technológiát, hogy a mobilitási élmény zökkenőmentessé váljon az elfoglalt szakemberek számára, folyamatosan menet közben. A jármű egy sajtótájékoztatón derült ki a 2017. évi észak-amerikai nemzetközi autókiállításon.

A Nissan Vmotion 2.0 a „V-motion” elülső dizájn aláírásának fejlődése, amelyet számos mai Nissan termék láthat, például a muranói közepes méretű crossover és a Maxima négyajtós sportautó. A Vmotion 2.0 egy lépéssel előrébb viszi a tervezést azáltal, hogy intelligens háromdimenziós alakot alkot a jármű térfogatának és architektúrájának megteremtése érdekében. Ebben a koncepcióban a V-motion hűtőrács válik a fő törzsévé, lehetővé téve a rendkívül éles, mégis kifejező felületi nyelvet, amelyet a test egészében visszhangzó éles karakter vonalak hangsúlyoznak.

Tippeket adva a „Nissan intelligens mobilitás” jövőjére - a Nissan ütemterve a nulla károsanyag-kibocsátás és a halálos áldozatok elérése érdekében - az első Nissan embléma körüli világítás világít, jelezve, hogy a jármű ProPILOT módban van-e, aminek az a célja, hogy autonóm vezetést támogató technológiát biztosítson a városi utak és a kereszteződések. A körbetekerhető hátsó üveg és az úszó C-oszlop szintén intelligens és hatékony aerodinamika benyomását kelti.

Az autó sziluettjét „úszó tető” jellemzi, a meredeken gereblyézett A-oszlopoktól a csomagtartó ajkáig zökkenőmentesen áramlik a vonal. Egyedülálló, vékony ezüst szálakkal ellátott karbon finiser hangsúlyozza a tető vonalát. A meghosszabbított tengelytáv megmutatja az autó bőséges utasterét, míg a jellegzetes karosszériafelületet a Nissan „Emotional Geometry” tervezési nyelve határozza meg.

A jármű hátulja osztályt és erőt áraszt. Az egyedi bumeráng stílusú hátsó lámpák hangsúlyozzák a jármű szélességét. A hűtőrácshoz hasonlóan a hátsó diffúzor is világít, ha az autó ProPILOT módban működik. A dinamikus nagyfeszültségű karosszéria meleg ezüst festékből készült, réz felhanggal. A festék rétegszerű hatásának köszönhetően a test különböző szögekből történő bepillantása finom, de eltérő árnyalatot mutat.

„A réz számos iparágban feltörekvő színtrend, beleértve a divatot, a terméktervezést és a belsőépítészetet is. Szeretnénk bevezetni a réz árnyalatait és tippjeit, miközben összekeverjük más fémekkel, például a szatén ezüsttel és a krómmal. ”- mondta Shiro Nakamura, a Nissan Motor Co., Ltd. vezető alelnöke és kreatív igazgatója.

Az első és a hátsó ajtó kifelé lendül, ami egy nagy oszlop nélküli nyitott teret hoz létre, amely meghívja a Nissan Vmotion 2.0 tágas kabinjába való lépést. A műszerfal folytatja a „Gliding Wing” tervezési témát, amely integrálja a műszerfalat és az információs és szórakoztató rendszert mind a vezető, mind az utas számára. Az egyetlen folyamatos vízszintes kijelző integrálja a ProPILOT grafikus felhasználói felületet (GUI). A hátsó ülésen utazók számára a középkonzol kisebb képernyővel rendelkezik, amely a főképernyő meghosszabbításaként szolgálhat.

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:07:43 (Ha most elindítod a lejászást, 07:47 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 16 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 20:28:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan