Vissza /

BMW X7 2018 Bemutató HD



Felfedték a BMW X7 SUV koncepcióját
Ez lesz a legnagyobb autó, amelyet a BMW gyárt. Plug-in hibrid verziója lesz.
A BMW X7 SUV koncepcióról készült fotók a Bimmerposton keresztül szivárogtak ki. A szériamodell bevezetésekor ez lesz a BMW által valaha gyártott legnagyobb modell. Az X7 egy luxus hétüléses terepjáró, amelyet a készülő Mercedes GLS-szel vetélkedőnek gyártottak, és erőteljes motorokkal és plug-in-hybrid verzióval rendelkezik.

Stílus
Az X7 koncepció méretét nem lehet leplezni, és a stílus kevéssé alábecsüli. A cég sajátos „vese” rácsai masszívak - könnyen a legnagyobb változatok, amelyeket valaha a BMW-re szereltek -, a karcsú fényszórók pedig még nagyobbnak tűnnek. Az ehhez a koncepcióhoz illesztett hatalmas könnyűfém keréktárcsák javítják impozáns arculatát, bár nem világos, hogy sikerül-e bejutniuk a gyártási modellbe.

Hátul a magas légcsatornák hangsúlyozzák az autó szélességét, a vékony LED-es féklámpák pedig hasonlóak a közelmúltbeli Z4 koncepcióhoz. Várható, hogy a gyártás előtt mindkét elemet tompítják, bár összességében a kész autó várhatóan feltűnő hasonlóságot mutat ezzel a koncepcióval.

belső
Néhány koncepcióterv mellett az X7 belseje nagyon közel néz ki ahhoz, amit egy szériamodellbe illeszthetünk. A két nagy digitális képernyőt szinte biztosan megtartják - az egyik a hagyományos tárcsák helyettesítésére szolgál, a másik pedig az infotainment és a navigáció kezelésére szolgál. A BMW gesztusvezérlésének legújabb verziója lehetővé teszi az utasok számára, hogy kézmozdulattal módosítsák a beállításokat.

A teljes hosszúságú üveg napfénytető engedi a fény beáramlását az utastérbe, és ez opció lehet a kész X7-en. A középső sor utasait sok láb- és fejtérrel látják el, miközben az első ülések hátulján lévő két iPad méretű képernyő is megmaradhat. Az X7 lesz a BMW legdrágább és luxusabb terepjárója, így az anyagok plüssnek és prémiumnak fogják érezni magukat.

Motorok és vezetés
A behemót motorháztető alatt várhatóan válogathatnak majd hathengeres benzines és dízelmotoros 3,0 literes turbómotorok és 4,4 literes ikerturbós V8-as benzin 445 lóerővel. Ezek a képek egy elektromos töltési pontot is mutatnak a bejárati ajtóknál, vagyis az X7 valószínűleg plug-in hibrid hajtáslánccal rendelkezik, amely négyhengeres turbómotorból, nagy teljesítményű villanymotorból és lítium-ion akkumulátorból áll, amely korlátozott elektromos áramot kínál -csak tartomány

Ár és megjelenési dátum
Ez egyelőre csak koncepció, de amikor a BMW X7 sorozatgyártású modell megjelenik, a belépő szintű modelleknek körülbelül 75 000 fontba kell kerülniük, míg a gyors V8-as verziók akár 110 000 fontba is kerülhetnek. Valószínűleg a szeptemberi Frankfurti Autószalonon derül ki, és 2018 végén érkezhet a bemutatótermekbe.

2018-as BMW X7 legfrissebb hírei (frissítve 2017-ben)
A BMW X7 kémkedett tesztelés alatt
Három erőmű közül lehet választani
Úgy gondolják, hogy ez a BMW kiemelt terepjárója
Várhatóan 2018-ban kerül forgalomba
A hamarosan megjelenő BMW X7 a cég legnagyobb terepjárója lesz, amikor valamikor 2018-ban debütál. Ez a hétüléses modell várhatóan egy hatalmas, öt méter hosszú lesz, és ez segít a teljes méretű terepjárókkal, mint például a közelgő Audi Q8-val. , A Ranger Rover Velar és a Mercedes GLS. Az Autoevolution jóvoltából bepillantást nyerhetünk ebbe a közelgő modellbe.

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:06:44 (Ha most elindítod a lejászást, 19:30 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 17 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 21:10:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan