Vissza /

Lagonda - All Terrain 2022 Bemutató HD



A Lagonda All-Terrain Concept a Lagonda formatervezési nyelv fejlődését mutatja be, amelyet először a „Vision Concept” -ben láthattak a 2018-as genfi ​​autókiállításon.
A Concept bepillantást enged a luxusmárka első gyártási modelljébe, amelyet kizárólag a nulla emissziójú erőátviteli technológiák hajtanak
A Lagonda járművek gyártását 2022-ben kezdik meg az új walesi St Athan üzemben

2019. március 5., Genf, Svájc: Az Aston Martin Lagonda büszkén mutatja be a Lagonda terepjáró koncepcióját, folytatva az utat a legkorszerűbb új skála, a nulla emissziójú erőátviteli technológiákkal hajtott luxusjárművek felé. A Lagonda gyártását 2022-ben tervezik megkezdeni egy új, korszerű létesítményben, St Athanban, Walesben - az Aston Martin Lagonda „Otthonának villamosításában”.
A közel jövőbeni technológiák, például a fejlett Battery Electric hajtáslánc köré épített Lagonda All-Terrain Concept egy rendkívül stílusos, rendkívül fényűző, teljesen elektromos emissziómentes jármű, amely távoli és látványos helyekre szállíthatja utasait. Kidolgozza a tavalyi, széles körben elismert Lagonda Vision Concept látványterveit és anyagait, azokhoz az új és kihívásokkal teli környezetekhez igazítva, amelyeket egy terepjáró képes elérni.

A Lagonda célja, hogy a világ első nulla kibocsátású luxusmárkája legyen. Összezavarja a hagyományos gondolkodást, és teljes mértékben kihasználja mind az elektromosság, mind az autonóm vezetési technológiák legújabb vívmányait, amelyek az autó feltalálása óta a szárazföldi közlekedésben a legnagyobb forradalmat jelentik. A Lagonda megmutatja, hogy a valódi luxus és a modern dizájn, amely messze nem ellentétes ellentétben áll az érdekekkel, teljes összhangban létezhet, és fokozhatja egymás legkívánatosabb jellemzőit.
Andy Palmer, az Aston Martin Lagonda elnöke és a vezérigazgató elmondta: „A Lagonda terepjáró koncepció rendkívül izgalmas kalandérzetet ad a luxus, emissziómentes járművek egyedülálló márkájának, amelyet a Lagonda tervez gyártani. Ez egy olyan autó, amely otthon valakit elkeverne valakitől egy elbűvölő vörös szőnyeges eseménytől egy távoli tudományos kutatólaboratóriumig. Bemutatja a Lagonda merész lehetőségeit és bemutatja, hogy a vállalat hogyan fogja terjeszteni a látókörét minden területen, legyen szó technológiáról, dizájnról vagy utazási körről. ”

Lagonda terepjáró koncepció

A Lagonda All-Terrain Concept egy közeljövőben készült tanulmány, amely folytatja a tervezési nyelv fejlődését, amely 2022-ben már a gyártási Lagonda modellekben is megfigyelhető volt. Ahol a tavalyi genfi ​​autókiállításon bemutatott Lagonda Vision Concept pusztán a közúti utazásra összpontosult , ez az új jármű szélesíti a Lagonda látókörét. A kalandok úttörő szellemiségére hív fel, és futurisztikus kialakítása olyan, hogy ugyanolyan könnyen el tudná képzelni, hogy a Mars felszínén barangol, mint egy Skóciában található hegy.
Ugyanúgy, ahogy a Vision Concept külső kialakítása is a Concorde-ból merítette inspirációját, így a Lagonda All-Terrain Concept a szuper jacht világából vette át eredeti tervezési nyelvének egy részét. Az övvonal hátsó dőlésű mozdulatának nyugodt eleganciája van, de van benne rejlő robusztusság is, amely összhangban van a terepekkel, amelyeket a jármű kezelni tervezett. A felszín hihetetlenül futurisztikus, olyan formákkal és formákkal, amelyek úgy néznek ki, mintha a hatalmas, bolygón lévő gravitációs mezők alkották volna őket.

A jármű merevségének nagy részének köszönhetően, amely az elemeket tároló padlótól származik, a tervezők ismét képesek voltak felszerelni a hátsó csuklós hátsó ajtókat. Ezek nem csak egy látványos „vörös szőnyeges” pillanatot tesznek lehetővé, amikor a belső tér és a benne tartózkodók feltárulnak, de a felfelé nyíló tetőrészekkel kombinálva csodálatosan könnyű behatolást és kijutást is lehetővé tesznek.
A csoda érzése az autó hátuljában folytatódik. A nagyon széles kagyló hátsó nyílásba helyezve egy vékony és elegáns fénycsík okosan elrejti megvilágításának forrását. A fény lefelé sugárzik, majd visszaverődik, így a tényleges LED-ek el vannak rejtve a néző elől. Ez nemcsak nagyon tiszta megjelenést kölcsönöz a fénynek, hanem mágikus levegőt kölcsönöz működésének, a funkciót fantasztikussá változtatva.

A Lagonda All-Terrain Concept kialakításának másik praktikus, mégis karcsúan kellemes eleme a hátsó polc, amely kicsúszik a padlóról. Rejtve, a testtel egybeesve, amikor tárolják, a polc szükség esetén kinyúlik, hogy emelvényt nyújtson az utasok számára. Tekintettel azokra a rendkívüli kilátásokra, amelyekre a Lagonda terepjáró koncepció szállíthatja az utasokat, csak helyesnek tűnik, ha valahol felajánlja nekik, hogy üljenek és felmérjék a tájat

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:06:18 (Ha most elindítod a lejászást, 14:30 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 39 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-23 21:24:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan