Vissza /

Mercedes S-Class S500 Bemutató HD 2021



A 2021-es S-osztályú szedán egy teljesen új generációt vezet be. Megpróbálja javítani a kimenő modellt azáltal, hogy több stílust, több luxust, több helyet és még több technológiát kínál. Arra számítunk, hogy a nagyteljesítményű AMG variánsok és az ultra-luxus Maybach modell valamikor ezek után debütálnak. Míg a Mercedes azt mondta, hogy nem lesz az S-osztályú kupé és kabrió következő generációja (kabriónak hívják), ezek a 2020-as modellek változások nélkül 2021-re szállnak át.
Árképzés és melyiket érdemes megvásárolni
S500 4Matic: 110 850 USD
S580 4Matic: 117 350 dollár
S560 kupé: 132 000 USD (becsült érték)
S560 kabrió: 140 000 USD (becsült érték)

Annak ellenére, hogy a kikiáltási ára lényegesen magasabb, mint a 2020-as modell, az új S-osztály számos modernizációval és fejlesztéssel büszkélkedhet, hogy igazolja hatjegyű árcéduláját. Úgy gondoljuk, hogy a végső luxuscikk egy erőteljes motor, ezért külön fizetnénk azért, hogy a 496 LE V-8 és a rangosabb S580 csomagtartó jelvény legyen.

Motor, sebességváltó és teljesítmény
A Mercedes vagy 429 LE turbófeltöltős, 3,0 literes, hathengeres motorral szerelt szedánt kínál az S500-on, vagy az S580-as modellen 496 LE-s ikerturbós 4,0 literes V-8-at. Mindkét hajtásláncot 48 V-os hibrid rendszer egészíti ki (az úgynevezett EQ Boost), és párosul egy kilenc sebességes automata váltóval és 4Matic összkerékhajtással. Lesz egy plug-in hibrid modell is, amelynek állítólag körülbelül 60 mérföld a teljes elektromos hatótávolsága. Az S560 kupé és kabrió szintén rendelkezik egy kettős turbós, 4,0 literes V-8-zal, de ez nem elektromos javítású, 463 lovat gyárt. Ennek ellenére az utoljára tesztelt kupé zökkenőmentes, gyorsított gyorsulása nem zavarta meg az utasok kényelmét. Pontos visszajelzést adott a kormánytól is, és 178 lábra volt szüksége a megálláshoz 70 km / h sebességtől. Ami az új szedánt illeti, nemrég egy olyan S-prototípusban ültünk, amely bemutatta a szedán különböző felfüggesztési és kormányzási módjait. Míg minden modell légrugózással közlekedik, vettünk mintát az E-Active karosszéria-vezérlésről, amelynek "görbe" funkciója van, amely finoman hajlik az autó kanyarokba. A Mercedes szerint azonban ez a funkció csak a következő évben lesz elérhető. Az S-osztály összkerék-kormányrendszerrel is felszerelhető, amely a nagy testű Merc-t meglepően könnyű manőverezni szűk helyeken.

Üzemanyag-takarékosság és a valós MPG
Sem a Mercedes, sem az EPA nem jelentette be az új S-osztályú szedán üzemanyag-takarékossági besorolását. Nyilvánvaló, hogy a kormány becslései eltérnek a két különböző hajtáslánc között, és arra számítunk, hogy a nagyobb motorok több üzemanyagot fogyasztanak. Amint ezeket a hivatalos adatokat nyilvánosságra hozzuk, és lehetőségünk van átadni az új S-osztályú szedánt átfogó tesztelési rendszerünk révén, amely magában foglalja a 200 mérföldes autópálya-utat, ki tudjuk értékelni a valós mpg-t. Ellenkező esetben az átvihető S560 kupé és kabrió EPA-besorolással kell rendelkeznie, mint az előző modellévnek. Mindkét karosszéria-stílust a városban 17 mpg-ra, az autópályán pedig 26 mpg-ra értékelték.

Belső tér, kényelem és rakomány
Belül az új S-osztály új dizájnt kap, amely kiemelten kezeli a képernyőket. Rengeteg. A szedán akár ötig is kapható, köztük egy óriási középső érintőképernyővel és egy 12,3 hüvelykes digitális nyomtávú klaszterrel. Ez utóbbi más technológiával együttműködve hoz létre háromdimenziós hatást, de - szerencsére - ki lehet kapcsolni, ha azt szeretné, ha a képernyők hagyományos megjelenésűek lennének. Van egy továbbfejlesztett head-up kijelző is, amely a kibővített valóságban megjeleníti a navigációs irányokat. Alapvetően a nyilak valós időben mozognak és fordulnak, hogy állítólag jobban segítsék a sofőrt. Arra számítunk, hogy az építési minőség és az utastéri anyagok megfelelnek vagy meghaladják a Mercedes előkelő szabványait, és tudjuk, hogy a szedán továbbra is limuzinszerű szállást biztosít minden utasnak, különösen a hátul közlekedőknek. Az új modell hátsó ülésterülete kissé megnövelt fejtér- és lábtérrel rendelkezik, emellett masszázsfunkciókkal és kiterjedt fűtőelemekkel ellátott, állítható teljesítményű fekvőüléssel is felszerelhető. Fizikailag kódoltak mellett a hátul lévőket is mentálisan kell szórakoztatniuk az opcionális hátsó ülés szórakoztató rendszerrel, amely két 11,6 hüvelykes képernyőt ad az első üléstámlákra, valamint az interaktív LED belső világítást.

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:04:31 (Ha most elindítod a lejászást, 05:47 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 29 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-24 10:13:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan