Vissza /

Mercedes S-Class S 400d Bemutató 2021



A 2021-es S-osztályú szedán egy teljesen új generációt vezet be. Megpróbálja javítani a kimenő modellt azáltal, hogy több stílust, több luxust, több helyet és még több technológiát kínál. Arra számítunk, hogy a nagyteljesítményű AMG variánsok és az ultra-luxus Maybach modell valamikor ezek után debütálnak. Míg a Mercedes azt mondta, hogy nem lesz az S-osztályú kupé és kabrió következő generációja (kabriónak hívják), ezek a 2020-as modellek változások nélkül 2021-re szállnak át.
Árképzés és melyiket érdemes megvásárolni
S500 4Matic: 110 850 USD
S580 4Matic: 117 350 dollár
S560 kupé: 132 000 USD (becsült érték)
S560 kabrió: 140 000 USD (becsült érték)

Annak ellenére, hogy a kikiáltási ára lényegesen magasabb, mint a 2020-as modell, az új S-osztály számos modernizációval és fejlesztéssel büszkélkedhet, hogy igazolja hatjegyű árcéduláját. Úgy gondoljuk, hogy a végső luxuscikk egy erőteljes motor, ezért külön fizetnénk azért, hogy a 496 LE V-8 és a rangosabb S580 csomagtartó jelvény legyen.

Motor, sebességváltó és teljesítmény
A Mercedes vagy 429 LE turbófeltöltős, 3,0 literes, hathengeres motorral szerelt szedánt kínál az S500-on, vagy az S580-as modellen 496 LE-s ikerturbós 4,0 literes V-8-at. Mindkét hajtásláncot 48 V-os hibrid rendszer egészíti ki (az úgynevezett EQ Boost), és párosul egy kilenc sebességes automata váltóval és 4Matic összkerékhajtással. Lesz egy plug-in hibrid modell is, amelynek állítólag körülbelül 60 mérföld a teljes elektromos hatótávolsága. Az S560 kupé és kabrió szintén rendelkezik egy kettős turbós, 4,0 literes V-8-zal, de ez nem elektromos javítású, 463 lovat gyárt. Ennek ellenére az utoljára tesztelt kupé zökkenőmentes, gyorsított gyorsulása nem zavarta meg az utasok kényelmét. Pontos visszajelzést adott a kormánytól is, és 178 lábra volt szüksége a megálláshoz 70 km / h sebességtől. Ami az új szedánt illeti, nemrég egy olyan S-prototípusban ültünk, amely bemutatta a szedán különböző felfüggesztési és kormányzási módjait. Míg minden modell légrugózással közlekedik, vettünk mintát az E-Active karosszéria-vezérlésről, amelynek "görbe" funkciója van, amely finoman hajlik az autó kanyarokba. A Mercedes szerint azonban ez a funkció csak a következő évben lesz elérhető. Az S-osztály összkerék-kormányrendszerrel is felszerelhető, amely a nagy testű Merc-t meglepően könnyű manőverezni szűk helyeken.

Üzemanyag-takarékosság és a valós MPG
Sem a Mercedes, sem az EPA nem jelentette be az új S-osztályú szedán üzemanyag-takarékossági besorolását. Nyilvánvaló, hogy a kormány becslései eltérnek a két különböző hajtáslánc között, és arra számítunk, hogy a nagyobb motorok több üzemanyagot fogyasztanak. Amint ezeket a hivatalos adatokat nyilvánosságra hozzuk, és lehetőségünk van átadni az új S-osztályú szedánt átfogó tesztelési rendszerünk révén, amely magában foglalja a 200 mérföldes autópálya-utat, ki tudjuk értékelni a valós mpg-t. Ellenkező esetben az átvihető S560 kupé és kabrió EPA-besorolással kell rendelkeznie, mint az előző modellévnek. Mindkét karosszéria-stílust a városban 17 mpg-ra, az autópályán pedig 26 mpg-ra értékelték.

Belső tér, kényelem és rakomány
Belül az új S-osztály új dizájnt kap, amely kiemelten kezeli a képernyőket. Rengeteg. A szedán akár ötig is kapható, köztük egy óriási középső érintőképernyővel és egy 12,3 hüvelykes digitális nyomtávú klaszterrel. Ez utóbbi más technológiával együttműködve hoz létre háromdimenziós hatást, de - szerencsére - ki lehet kapcsolni, ha azt szeretné, ha a képernyők hagyományos megjelenésűek lennének. Van egy továbbfejlesztett head-up kijelző is, amely a kibővített valóságban megjeleníti a navigációs irányokat. Alapvetően a nyilak valós időben mozognak és fordulnak, hogy állítólag jobban segítsék a sofőrt. Arra számítunk, hogy az építési minőség és az utastéri anyagok megfelelnek vagy meghaladják a Mercedes előkelő szabványait, és tudjuk, hogy a szedán továbbra is limuzinszerű szállást biztosít minden utasnak, különösen a hátul közlekedőknek. Az új modell hátsó ülésterülete kissé megnövelt fejtér- és lábtérrel rendelkezik, emellett masszázsfunkciókkal és kiterjedt fűtőelemekkel ellátott, állítható teljesítményű fekvőüléssel is felszerelhető. Fizikailag kódoltak mellett a hátul lévőket is mentálisan kell szórakoztatniuk az opcionális hátsó ülés szórakoztató rendszerrel, amely két 11,6 hüvelykes képernyőt ad az első üléstámlákra, valamint az interaktív LED belső világítást.

Infotainment és Connectivity
Az élvonalbeli információs és szórakoztató rendszer a modern luxusautók fémjelzõjévé vált, és a Mercedes a legújabb és legnagyobb interfészével jót tesz ezen. A szedán középső veremét egy hatalmas, 12,8 hüvelykes OLED érintőképernyő uralja, amely portré stílusban ül, de nem rendelkezik semmiféle érintőpaddal vagy rotációs vezérlővel.

Kategória: Kategórizálatlan

A film hossza: 00:06:33 (Ha most elindítod a lejászást, 06:12 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 52 alkalommal

Feltöltve: 2021-01-24 10:34:00 (3 éve)


Hasonló Kategórizálatlan