Vissza /

A múlt angyala



színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film

A 9 éves Terry McQueen csendes életet él apjával Maine államban, ahol az apa rendben tartja év közben a nyáron az óceán partjára utazók nyaralóit. A hosszú és nyugodt téli hónapok során senki nem vetődik erre a vidékre, ez a tél azonban más, mint a többi. Váratlanul megjelenik a gazdag Wenthworth-család és lányuk, Katherine, hogy nyaralójukban nyugodtan töltsék el a karácsonyi vakációt. Az ünnepre azonban egy, a családot súlytó szörnyű tragédia árnya vetül, mely a fiatal Terry életről alkotott felfogására is nagy hatással van.

30 évvel később Terry-t még mindig kísértik a hajdani szörnyű téli szezon emlékei. Ekkor Terry már rég nem látta apját, és Los Angelesben éli a hollywoodi ügynökök eseménydús életét. Amikor apja meghal, Terry kénytelen visszatérni a helyre, amit mindig szeretett volna elfelejteni, és szembenézni apja emlékével, aki sosem tanította meg őt arra, hogy mit is jelent a család valójában.

Régi otthonában apja holmija közt Terry talál egy régi, be nem fejezett javításról szóló megrendelést. Terry-nek először esze ágában sincs foglalkozni a megrendeléssel, ám végül úgy dönt, saját maga fogja teljesíteni azt, és végre szembenéz a múlttal. A megrendelő nem más, mint Katherine Wenthworth, akivel 30 éve találkozott utoljára. Katherine is azért érkezik vissza Maine-be karácsonyozni, hogy újra megnyissa a régi családi nyaralót, és leszámoljon a múlt kísérteteivel. Terry számára is elérkezett a lehetőség, hogy átgondolja életét, és kapcsolatának megromlását apjával. Terry és Katherine egyaránt elindulnak az úton, mely megtanítja őket a megbocsátásra és a felejtésre, és arra, hogy az életben a lehetőségek mindig végtelenek.

Kategória: Romantikus filmek

A film hossza: 01:34:20 (Ha most elindítod a lejászást, 15:45 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 385.129 alkalommal

Feltöltve: 2012-12-22 18:51:00 (1 év tizede)


Hasonló Romantikus filmek