Vissza /

Befejezetlen életEgy sérült család két generációját hozza össze ez az érzelmi dráma. Einar Gilkyson (Robert Redford) a hajdan sikeres farmer birtokának java részét elvesztette súlyos alkoholproblémái miatt. Einar jelenleg a megmaradt birtokaival foglalkozik, barátja Mitch (Morgan Freeman) az egykori tehenész segítségével, aki mind a mai napig nem tudott felépülni egy korábbi medvetámadás okozta sérüléseiből.
Einar fia, Griffin autóbalesetben vesztette életét, amiért apja soha nem tudott megbocsátani fia feleségének, Jean-nek (Jennifer Lopez) aki az autót vezette, és unokájával sem találkozott mindaddig, amíg édesanyjával tizenegy év múltán meg nem jelennek Einar ajtajában.
Érkezésük oka: Jean-nek viszonya volt egy erőszakos férfival, Gary-vel (Damian Lewis), aki elől Einar farmján keres oltalmat maga és lánya számára.
Jean apósa vonakodva befogadja unokáját és édesanyját, amíg Jean megpróbál munkát keresni, hogy újrakezdhesse életét.
De a baj duplán utoléri őket, mert Gary Jean nyomára bukkan és azt akarja, hogy a nő fizessen meg azért, amiért elhagyta őt, miközben a medve, aki korábban megtámadta Mitch-et, új préda után kutatva újra megjelenik a hegyekből.

Szereplők

Einar Gilkyso - Robert Redford
Jean Gilkyson - Jennifer Lopez
Mitch Bradley - Morgan Freeman
Crane Curtis seriff - Josh Lucas
Gary Watson - Damian Lewis
Griff Gilkyson - Becca Gardner
Nina - Camryn Manheim

Kategória: Dráma

A film hossza: 01:43:22 (Ha most elindítod a lejászást, 04:50 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 314.192 alkalommal

Feltöltve: 2016-12-28 13:08:00 (3 éve)


Hasonló Dráma