Vissza /

Az Anyósom francia romantikus /1999Antoine - túl a harmincon eddig még nem áldozott a házasság örömeinek. Most azonban úgy érzi, a bájos, kedves és közös gyermeküket váró Séverine személyében végre megtalálta az igazit. Ráadásul, szíve választottjának apja tekintélyes ügyész. Ez utóbbi sem megvetendő szempont egy ugyancsak jogi pályán jeleskedő férjjelölt számára!
A templomban hatalmas nászgyülekezet gyönyörködik az oltárhoz tartó ifjú párban - köztük Josette- tel, a vőlegény anyjával, s Paullal, a menyasszony apjával. De hol van hát az örömanya, Léa? Az utolsó pillanatban libben be élettársa és az édesanyja társaságában. Léptei hangosan kopognak a templom kövezetén. Minden fej feléje fordul. A vőlegényé is.
Antoine ránézett Léára, a tekintetük egy pillanatra összevillant, éppen akkor, amikor a boldogító igent kellett kimondania. Elrebegte ugyan a bűvös szót, de azonnal tudta, hogy visszavonhatatlanul, őrülten beleszeretett... az anyósába.

Film
Az anyósom
/Belle Maman/
magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték, 97 perc, 1999 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Stáblista:
Szereplők

Léa
Catherine Deneuve
Antoine
Vincent Lindon
Séverine
Mathilde Seigner
Nicou
Line Renaud
Brigitte
Stéphane Audran
Josette
Daniele Lebrun
Paul
Jean Yanne
Alkotók

RENDEZŐ:
Gabriel Aghion
ÍRÓ:
Jean-Marie Duprez
FORGATÓKÖNYVÍRÓ:
Gabriel Aghion
Daniéle Thompson
ZENESZERZŐ:
Bruno Coulais
OPERATŐR:
Romain Winding
JELMEZTERVEZŐ:
Jackie Budin
PRODUCER:
Bruno Pésery
EXECUTIVE PRODUCER:
Xavier Castano
VÁGÓ:
Luc Barnier

Kategória: Vígjáték

A film hossza: 01:38:58 (Ha most elindítod a lejászást, 12:28 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 81.653 alkalommal

Feltöltve: 2017-12-02 09:32:00 (2 éve)


Hasonló Vígjáték