Vissza /

Válogatott Gyilkosok - |2011| 480pHa tetszik amit látsz akkor csapass egy pacsit! :)

Támogatási lehetőség:https://streamlabs.com/brownhungary

Minőség javítva √√√

Film leírás:
A Válogatott gyilkosok (Killer Elite) egy 2011-ben bemutatott amerikai akció-thriller, melyet Gary McKendry rendezett. A főszereplők Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, Yvonne Strahovski és Dominic Purcell. A film Sir Ranulph Fiennes The Feather Men című, 1991-es regénye alapján készült. Erre hivatkozva jelenik meg a film elején, hogy "igaz történet alapján készült", bár ez vitatott.
A Metacritic oldalán a film értékelése 44% a 100-ból, ami 29 véleményen alapul. A Rotten Tomatoes-on a Válogatott gyilkosok 25%-os minősítést kapott, 122 értékelés alapján.

1980-ban néhány profi gyilkos; Danny Bryce (Jason Statham), Hunter (Robert De Niro), Davies (Dominic Purcell) és Meier (Aden Young) Mexikóba mennek, hogy megöljenek egy embert. Danny tudtán kívül gyilkol egy fiatal fiú előtt, amely befolyásolja őt, majd a menekülés során megsérül, ezért Danny kiszáll és visszavonul szülőföldjére, Ausztráliába.
Egy évvel később, 1981-ben Dannyt Ománba invitálják, ahol Huntert fogságban tartják. Találkozik az Ügynökkel (Adewale Akinnuoye-Agbaje), aki az egész küldetésekről gondoskodik, ezután Danny megtudja, hogy Hunter elfogadott egy munkát, ami 6 millió dollárt ért, de nem sikerült neki teljesíteni. Ha Danny nem vállalja el a munkát, akkor Huntert megölik.
Danny elmegy Sejk Amrhez, a trónjától megfosztott királyhoz egy kis régióba, aki azt a feladatot adja Dannynek, hogy ölje meg Steven Harris (Lachy Hulme), Steven Cregg (Grant Bowler) és Simon McCann (Daniel Roberts) egykori három SAS ügynököt, akik megölték Sejk három legidősebb fiát. Dannynek fényképet kell készítenie minden egyes holttestről, hogy bizonyítsa elvégezett feladatát, majd el kell vinnie a halálos beteg Sejknek, mielőtt meghal. Ezáltal lehetővé válik az, hogy a negyedik fia Bakhait (Firass Dirani), a sivatagi régióban irányítson, ahol az apja uralkodott. Ha Dannynek nem sikerül teljesítenie a kért megbízást, Huntert megölik. Danny felkeresi újra Daviest és Meiert, akik beleegyeznek, hogy segítenek neki, de cserébe a pénz egy részét nekik kell hogy adja.
Ahogy Danny és Meier beosonnak Steven Harrishez, az első célponthoz, addig Davies kérdéseket tesz fel az egykori SAS tagjainak a helyi bárban az Egyesült Királyságban. Az egyik tag felhívja Spike Logant (Clive Owen), az egész vezetőjét, és azt mondja neki hogy egy férfi infókat kérdezett tőlük.
Harrist kihallgatják és ezt kamerával rögzítik. Azt kérdezik tőle, hogy ő ölt-e meg egy gerillavezért, amit bevall, hogy ő volt, majd a terv szerint cselekedve, Danny és Meier a fürdőszobába átviszik, és fejbe vágják egy olyan kalapáccsal, aminek a végén ugyanolyan mozaik van, ami a fürdőszoba padlóján, hogy úgy tűnjön, Harris megcsúszott és kitörte a nyakát. Dannyt megzavarja Harris barátnőjének érkezése, majd amikor visszaér a fürdőszobába, már holtan találja Harrist, mert Meier kénytelen volt megölni őt, mivel verekedtek. Amikor visszamennek Londonba, Davies felfedezi a második célpontot, Steven Cregget, aki megölte a Sejk másik fiát, majd felkészülnek a hosszú éjszakai menetelésre, a téli időjárásban az SAS központnál. Davies úgy tesz, mintha civil volna, majd mikor érkezik két katona, arra kérik, hagyja el a helyiséget, mert nem tartózkodhat ott, eközben Danny be tud szivárogni a bázisra. Ott kábítószert juttat Cregg kávéjába, aki ettől a menetgyakorlaton rosszul lesz. Danny megkérdezi tőle, hogy ő ölte-e meg Sejk egyik fiát, aki bevallja hogy igen, majd végez vele, és mindezt videószalagra felvették, ezután eljuttatják a Sejkhez. Utána irány az utolsó cél, Simon McCann megölése, aki jelenleg zsoldos, majd egy új, tapasztalatlan csapattagot hívnak segítségükre, aki Jake (Michael Dorman). Amikor McCann egy hamis állásinterjúra tart, Meier és Jake követik őt egy másik járművel, majd távirányítás segítségével McCann autója elé irányít egy kamiont, ezzel megölve őt. Azonban volt egy testőre McCann-nek, és meglátja hogy figyelik őt, majd elmenekül és elkezdik követni. Amikor elkapják, pisztolypárbaj alakul ki. A tapasztalatlan Jake véletlenül megöli a testőrt és Meiert is vele együtt. Danny és Davies úgy dönt, hogy hagyják az ügyet, majd elbúcsúznak egymástól. Daviest hamarosan elüti egy teherautó és meghal, miközben Logan emberei üldözik.
RÖVIDEN

Kategória: Akciófilmek

A film hossza: 01:51:35 (Ha most elindítod a lejászást, 19:00 -ra lesz vége a filmnek.)

Megtekintve: 53.423 alkalommal

Feltöltve: 2017-10-28 23:17:00 (1 éve)


Hasonló AkciófilmekHozzászólások

Tetszett a film? Vagy éppen ellenkezőleg nem? Itt bátran elmondhatod a véleményedet.

comments powered by Disqus